Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Регіональною газовою компанією  розроблено та запроваджено новий мобільний додаток 104 Mobile.

З його допомогою користувачі газу через смартфон можуть швидко та зручно передати показання лічильника та заплатити за газ онлайн, а також дізнатися свій баланс, історію споживання та оплат, задати запитання та отримати відповідь тощо. Потрібно лише завантажити тестову версію 104 Mobile на свій мобільний за посиланням Google Play. Тестова версія 104 Mobile наразі розроблена для мобільних пристроїв, які працюють на операційній системі ОС Android  (версія 4.1 або вище).

Після тестування 104 Mobile можна надіслати свою оцінку та відгуки про його роботу на Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.. Ваші пропозиції та зауваження будуть враховані під час вдосконалення нового мобільного додатку для споживачів газу.

Також віднедавна працює і тестова версія додатку 7104ua у Viber  для мобільних пристроїв, які працюють на операційній системі ОС Android (версія 4. додаток 7104ua у Viber), завантажити яку  можна, скориставшись QR-кодом на сайті Viber. Деталі на https://viber.104.ua.
Для завантаження також можна звернутись до Центрів обслуговування клієнтів вашої газової компанії . 
Також для дистанційного спілкування  - ПАТ «Хмельницькгаз» пропонує своїм клієнтам сучасний та доступний варіант цілодобового контролю над власним рахунком за газ – Особистий кабінет споживача газу, яким нині вже успішно користуються більше 80 тис. подолян. Відтак, ви отримаєте можливість цілодобово за потреби переглядати поточний баланс, вносити щомісяця показання лічильника газу, сплачувати з мінімальною комісією та навіть задати запитання працівникам газової компанії, надіслати свої зауваження чи подякувати.

Зареєструватися досить просто, для реєстрації потрібно знати:

  • назву вашої компанії - постачальника газу (на Хмельниччині це «Хмельницькгаз збут»)
  • № свого особового рахунку
  • точну суму останнього платежу
  • e-mail (адресу електронної пошти)

Для реєстрації необхідно: зайти на всеукраїнський сайт споживачів природного газу 104.ua і у розділі «Реєстрація» (за посиланням нижче) зареєструватися. Тут розміщена покрокова інструкція https://104.ua/ua/instructions/registration-benefits/id/how-to-register-13632

2ogoloshenya