Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

 

Зимова негода для уманських дорожників та їх начальників не стала на заваді ремонтній роботі. Тож, незважаючи на хуртовину, днями вони гарували у поті чола, наносячи дорожню розмітку просто на засніжену дорогу.

Світлину на цю тему, як свідчення неабиякого «працелюбства» місцевих дорожників і підтвердження абсурду того, що діється, опублікував 25 грудня у Facebook на сторінці «Умань ньюс» Руслан Яковенко, прокоментувавши, що це «найкращий час для нанесення розмітки».

За його словами, ремонтні роботи велися на відрізку дороги між селами Громи та Кочержинці Уманського району. Інші користувачі жартома називають це «норвежськими технологіями» і додають, що бачили, як такі ж «ремонтні роботи» йшли і біля села Розсішки, мовляв, то щоб не казали, що розмітку під снігом не видно.

«Думала, все знаємо про автодор, а він нас і далі дивує», – зазначає Юлія Ковальчук з Монастирища.

«Це до кінця бюджетного року 2 дні залишилося», – додає у ФБ недавній заступник голови Черкаської ОДА Ярослав Березань.

До речі, у листопаді цього року у групі «Типові Черкаси» уважні місцеві жителі розмістили відео, як під стінами Черкаської облдержадміністрації робітник справно косив під снігом газон (дивіться відео).

Джерело. 

2ogoloshenya