Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

Ви знаєте відповідь на це вічне питання: де починаються і закінчуються обов’язки школи? За що відповідають батьки, а за що – вчителі?

Одна школа в Португалії вирішила раз і назавжди прояснити це питання, розвісивши на дошках оголошення, яке з тих пір стало дуже популярним. Коли його текст оприлюднили на Фейсбуці, він розлетівся по всьому світу.

Ось це оголошення: «Шановні батьки! Ми хочемо нагадати вам, що такі чарівні слова, як «доброго дня», «будь ласка», «дякую» і «вибачте», вперше впізнаються вдома. Саме там діти вчаться бути чесними, пунктуальними і старанними, добре ставитися до друзів, поважати старших і вчителів. Саме вдома вони вчаться бути акуратними, не говорити з набитим ротом і кидати сміття в урну. Вдома вони також навчаються бути організованими, доглядати за своїми речами і не чіпати чужі. А в школі ми вчимо їх мови, математики, історії, географії, фізики, хімії та фізкультури. Батьківське виховання ми лише підкріплюємо, але не замінюємо його». Інтернет в захваті від цього оголошення.

Джерело. 

2ogoloshenya