Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

Різдво – це сімейне свято. І скільки б нам не було років, ми завжди хочемо, щоб в це свято поруч були найрідніші люди, особливо мама.

Батьки – найцінніше, що є в нашому житті. Але часто ми розуміємо це, коли вони залишають цей світ. Крістін Лінн опублікувала в своєму блозі зворушливий лист до своєї мами, яка вже помepла. І його обов’язково прочитати всім!

Моїй мамі на небесах в це Різдво.

“Свята тепер – це не те, чим вони були раніше для мене. Тепер я їх уникаю і не чекаю з нетерпінням. Вони лише додатково нагадують, що тебе більше немає зі мною.

У магазині я все ще бачу речі, які б я хотіла купити тобі, предмети, які б прикрасили наш будинок. Це постійне нагадування про мою втрату.

У мене більше немає святкового настрою. І люди навколо мене не розуміють.

Я сумую за тобою. Не просто трохи. Я сумую за тобою кожен день, постійно. Є так багато моментів, коли я хочу, щоб б була поруч. І так багато речей, які вже не ті без тебе.

Це не просто. Кожен день йде боpотьба і кожен день мені потрібно перемагати. Я не хотіла, щоб ти пiшла так рано.

Йде ще один святковий сезон, коли я буду сумувати за тобою. Ще один святковий сезон, який мені доведеться пережити, як би не бoліло моє сеpце за тобою.

Я сумую за тобою, мамо. Щасливого Різдва!”

Не забудьте в це Різдво зробити так, щоб ваша мама відчула, що вона для вас – найважливіша в світі людина!

Щасливого всім Різдва!

Джерело.

2ogoloshenya