Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

Про це він розповів журналістам під час брифінгу в кулуарах Верховної Ради у вівторок, 18 грудня.

Юрій Бойко зазначив, що нинішня влада драконівськими тарифами відібрала у людей всі блага цивілізації, відкинувши українців в позаминуле століття.

«Я особисто переконався в цьому в с. Скрігалевка Київської області, де літня жінка змушена відмовитися від газу, тому що ціна захмарна, і рубати дерева в своєму саду на дрова. І така ситуація масова », - навів приклад Юрій Бойко.

Засновник ОПОЗИЦІЙНОЇ ПЛАТФОРМИ - ЗА ЖИТТЯ підготував законопроект №9403, в якому розрахував економічно обгрунтовану ціну на газ для всіх категорій споживачів.

«Газ власного видобутку відповідно до Конституції належить народу України. Його собівартість - приблизно 1500-2000 гривень в залежності від свердловини. Його видобувається 15 мільярдів кубів. Крім того, є ще 15 мільярдів імпортованого газу. Якщо ми зробимо суміш, то середньозважена ціна на газ, згідно з нашими розрахунками, не перевищуватиме 4 823 гривні. Але і це ще не все, адже необхідно домогтися зменшення собівартості видобутку і закупівельної ціни на імпортований газ. Тоді вартість газу для споживачів буде ще менше », - зазначив народний депутат.

Юрій Бойко очікує, що зареєстрований ним законопроект натрапить на шалений опір в парламенті. «Не дивлячись на це, ми будемо вимагати, щоб він був проголосований невідкладно, і це принциповий для нас питання, тому що народ вже не може терпіти тарифний геноцид. А після зміни влади ми повернемо ціни, які існували до січня 2014 року і люди мали можливість нормально жити і оплачувати комунальні послуги, а промисловість - працювати », - зазначив засновник ОПОЗИЦІЙНОЇ ПЛАТФОРМИ - ЗА ЖИТТЯ.

Джерело. 

2ogoloshenya