Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

Зокрема мова йшла про Telegram та Viber, сервери яких знаходяться в Росії.

Генеральний штаб Збройних сил закликав військовослужбовців не користуватись месенджерами в зоні бойових дій. Про це під час брифінгу заявив начальник військ зв’язку Володимир Рапко.

« У месенджерів типу Telegram та Viber сервери знаходяться в Росії, і в принципі все у них і залишається, а у WhatsApp та Skype – залишаються на серверах у США…. Якщо ви відкрили месенджер і працюєте в ньому, то в ньому є всі дані про вас. Всі ці дані можуть бути використані проти наших військових, про що ми їм і говоримо», – підкреслив він.

Крім того, він розповів про небезпеку iPhone.

«Якщо ви, наприклад, хоч раз взяли iPhone і натиснули відбиток пальця, повірте, цей iPhone вже давно вас сфотографував, ваші відбитки є в базі даних», – додав очільник військ зв’язку.

Таким чином Генштаб посилив роз’яснювальну роботу серед військових про небезпеку використання власного мобільного телефону в зоні бойових дій, а також про недопущення фотографування з прив’язкою до геолокації.

Джерело. 

2ogoloshenya