Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

Прикордонники Мукачівського загону встановили новий кордон для протидії контрабандистам. Вони використовують оптичні прилади, прилади нічного бачення, радіостанції, безпілотні літальні апарати, автомобільну техніку високої прохідності.

Загороджувальний паркан знаходиться в межах Закарпатської і Чернівецької областей. Про це пишуть у прес-центрі ДПСУ.

"Прикордонники встановили 7 тисяч метрів спірального загороджувального паркану. Окрім цього прикордонники облаштовують інші загородження, серед яких "спотикачі", малопомітні перешкоди, проводять розчистку прикордонної смуги", - зазначили у відомстві.

Такий паркан не згинається та не ламається. Його складно подолати, і хоча контрабандисти все ж намагаються вишукувати способи його подолання, це значно уповільнює їх незаконні наміри.

Крім паркану прикордонники облаштовують й інші загородження, серед яких так звані спотикачі, малопомітні перешкоди та інше. Також для збільшення секторів спостереження, створення додаткових можливостей маневрування силами та засобами під час припинення проявів протиправної діяльності на кордоні, проводиться розчистка прикордонної смуги.

"Для стабілізації ситуації, що склалася у цьому регіоні, на найбільш загрозливі напрямки прикордонники направили додаткові резерви відомства - підрозділи мобільного загону "ДОЗОР", прикордонні комендатури та кінологів із собаками, які максимально ущільнили державний кордон", - повідомили у ДПСУ.

Джерело. 

2ogoloshenya