Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

Наш спортсмен вперше завоював світовий титул у кар'єрі.

У Ханчжоу (Китай) проходить останній день чемпіонату світу з плавання на короткій воді (довжина басейну - 25 метрів), де у фінальному запливі на дистанції 1500 метрів перемогу здобув українець Михайло Романчук. Наш спортсмен подолав дистанцію за 14 хвилин 09.14, секунди, повідомляє офіційний сайт змагань.

Незважаючи на солідну довжину дистанції не всі спортсмени розтягнулися по дистанції. Так, срібний призер Грегоріо Палтріньєрі з Італії до кінця боровся з переможцем гонки й фінішував з відставанням всього в 0.73 секунди.

А ось норвежець Хенрік Крістіансен, який посів 3-е місце відстав вже на 10.25 секунди. Це перша і єдина медаль збірної України на чемпіонаті світу з плавання. Також у 2018-му році він виграла два "золота" чемпіонату Європи в Глазго, а в 2017-му - у Копенгагені (на короткій воді).

Джерело. 

2ogoloshenya