Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

 

На Харківщині породілля три дні пролежала в лікарні і в результаті втратила дитину через халатність лікарів.

Інцидент стався в місті Дергачі Харківської області. Місцева мешканка на ім’я Марина звернулася в пологовий будинок 10 жовтня і пройшла спостереження. 11-го у неї почалися перейми, як раз в названий лікарями термін. Жінка викликала швидку і потрапила в пологовий будинок, однак завідувач відділенням вирішив, що народжувати їй ще рано.

«10-го спостерігали її, 11-го у неї вже пологи, а вони нічого не роблять. Вона вже просить: зробіть мені крапельницю, щоб я народжувала. А він каже: у мене по швидкій ніхто не народжує», – згадує свекруха жінки Віра Іваненко.

Марина промучилася три доби у нестерпному болю, однак пологи так і не почалися, а їх стимуляцію в пологовому будинку проводити відмовилися. Родичі жінки стверджують, що за проведення цієї процедури завідувач вимагав від них грошей.

«Вісім з половиною. Вона просила: зробіть мені крапельницю, я вже готова. Ні, каже, не готова, лежи і чекай», – розповіла родичка Марини.

«11-го числа вже відійшла пробка. І ця людина, завідувач відділенням, був на чергуванні. У цю добу вона говорила: дуже болить. Це, каже, ще нічого, ще далі буде. А потім знеболююче зробили їй, вона просила», – додала вона.

Вночі 13 жовтня серце дитини зупинилося в утробі матері. Однак муки жінки тривали: їй довелося прочекати понад 6 годин перш ніж її мертвого сина дістали лікарі.

«Я вже коли прибігла і кіпіш підняла, тоді вони почали їй викликати пологи. Сам лікар пояснювати, чому не стимулював пологи, відмовляється. “Все було нормально. Я не хочу відповідати на ваші питання”», – обурюється свекруха. За її словами, після цього лікар грюкнув дверима і пішов.

Обурені родичі Марини викликали поліцію прямо в лікарню, проте лікар відмовився давати свідчення. За словами свекрухи, вони з’ясували, що на змінах цього завідувача відділенням і раніше траплялися трагічні випадки і вмирали діти.

Джерело.

2ogoloshenya