Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

Маланка-фест бере паузу замість цього фестивалю проведуть інше свято.

Нагадаємо, раніше організатор та засновниця Фестивалю Маланок у Чернівцях Оксана Лелюк на своїй сторінці у Facebook заявила про відмові від проведення цьогорічного фесту. Вона розповіла, що влада Чернівців не сприяє та ігнорує організацію цього свята.

В управлінні культури Чернівецької міськради ІА АСС розповіли, що днями відбулася робоча зустріч з цього питання за участі секретаря міськради Василя Продана.

"Нещодавно відбувалася робоча зустріч за участі організаторки фестивалю Оксани Лелюк, мене як начальника управління культури та секретаря міської ради Василя Продана, - говорить начальник управління культури Юлія Сафтенко.

- На цій нараді прийняли спільне рішення - посилено готуватися до Маланки-Фест 2020. А у 2019 - думаємо провести у цей день якийсь захід, дотичний до даного дійства". Також там уточнили, що найближчими днями внесуть відповідні зміни у програму новорічно-різдвяних свят - викреслять Маланка-фест і внесуть інший захід.

Джерело.

2ogoloshenya