Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

ОБСЄ посилила контроль над нашими позиціями на землі, а в небо піднято практично всі наявні у них БПЛА. Контролюють можливість анонсованого бойовиками наступу українських військ, про який істерично заявляють представники терористів. Незважаючи на запевнення військово-політичного керівництва України про чітке дотримання Мінських домовленостей. Робота в них така – перевіряти. На те вона і моніторингова місія.

Насправді все йде з точністю до навпаки. Істериками і брехливими заявами бойовики формують міжнародну громадську думку, приховуючи власну підготовку терористичного акту на великому підприємстві в одному з мирних промислових міст на нашій території та терористичного акту на окупованій території, який хочуть списати на нас.

За наявною інформацією, привезли з Росії ударні безпілотники, на які наносять українську символіку. Цілком імовірне використання хімічних засобів або диверсія на підприємствах, де багато чого токсичного. Ми воюємо з підлим і безпринциповим ворогом. Вони знають про те, що ми знаємо про підготовку терористичних актів. А ми знаємо, що вони знають. Але коли це зупиняло путінський режим, який злетів із котушок?

Просто потрібно пам'ятати, що кожну хвилину йде війна за незалежність України. Війна, в якій ми повільно, але впевнено перемагаємо. Уперше за більше ніж 300 останніх років. Нехай наші військові і контррозвідники займаються своїми справами. Політики і президент – своїми. А ми – своїми. Просто робимо те, що повинні – хай буде що буде. А все буде – Україна.

Джерело.

2ogoloshenya