Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

Із-під завалів пошкодженого внаслідок вибуху будинку у Фастові рятувальники дістали тіла двох людей.

Про це 14 жовтня у Facebook повідомив голова Держслужби України з надзвичайних ситуацій Микола Чечоткін. "О 21.45 із-під завалів будівлі в місті Фастів Київської області дістали два тіла – чоловічої та жіночої статі. Пошуково-рятувальні роботи продовжуються. Рятувальниками ДСНС проводяться роботи щодо розбирання завалу на третьому поверсі будинку", – написав він.

Чечоткін додав, що в будівлі розгорнуто два пункти обігріву для харчування та надання психологічної допомоги постраждалим. На місці працюють психологи ДСНС.

Раніше було відомо про одного постраждалого. Він, за даними поліції, травмувався під час падіння з п'ятого поверху. Вибух стався 14 грудня приблизно о 9.20. У будинку зруйновано квартири з третього до п'ятого поверху, у 10 квартирах вилетіли шибки.

У ДСНС попередньо причиною НП називали вибух побутового газу, але в "Київоблгазі" заявили, що вибух зруйнував ту частину п'яти поверхівки, де не було газового обладнання.

Джерело. 

2ogoloshenya