Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

У Фастові (Київська область) під час вибуху у п'ятиповерхівці чоловік випав із 5 поверху.

Про це повідомляє Національна поліція. Як зазначається, чоловік отримав травму ноги. Про інших постраждалих наразі невідомо.

На місці події продовжують працювати поліція, медики, рятувальники, фахівці-вибухотехніки. Туди направляється кінологічна служба, що буде задіяна для пошуку людей, які можливо зникли. Поліція забезпечує охорону публічного порядку від можливих проявів мародерства.

Повідомлення про вибух на спецлінію поліції Київської області надійшло о 9:15. Пригода сталася близько дев'ятої години ранку по вулиці Садова,10. У Державній службі з надзвичайних ситуацій відзначали, що на третьому поверсі стався вибух газу, в результаті чого обрушилися третій, четвертий і п'ятий поверхи.

Мешканців будинку, у якому відбувся вибух, евакуюють у лікарню. Евакопункт організовано в приміщенні лікарні, що по вулиці Київська, 57, наразі там облаштовуються місця для прийому людей. Проводиться евакуація жителів двох під'їздів. Всього евакуйовано 10 людей.

Джерело. 

2ogoloshenya