Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

Суд відсторонив від посади командира батальйону супроводження Головного управління Національної поліції у місті Києві і застосував до нього запобіжний захід.

Про це повідомляє «Судовий репортер» з посиланням на матеріали суду. У серпні 2018 підозрюваний начебто викликав начальників відділень батальйону і доручив скласти списки працівників, яким будуть нараховані премії по 3000 гривень, однак потім кожен має передати йому по 2000 гривень.

В кінці серпня за цією схемою командир нібито отримав 93 тис. грн, наприкінці жовтня – 48 тис. грн, а в кінці листопада – 18 тис. грн.

28 листопада співробітнику поліції повідомлено про підозру за ч.3 ст.368 КК. 30 листопада Печерський суд обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з альтернативою внесення 123 тис. грн застави. Також рішенням суду його відсторонено від посади до 26 січня 2019 року.

Джерело. 

2ogoloshenya