Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

Стало відомо про закриття в’їзду в столицю України в середу, 12 грудня.

Як стало відомо, заборона буде діяти з 16:00 і торкнеться вантажівок. Причиною такого рішення стали снігопади. “Вранці ми не закривали в’їзд в місто, оскільки погодні умови були більш-менш нормальними. Планується закриття в’їзду в місто з 16-ї години сьогодні, як раз перед вечірнім піковим часом”, – заявив заступник голови КМДА Петро Пантелєєв.

Він також попередив про те, що за допомогою евакуаторів будуть переміщати автомобілі, які припарковані неправильно або перешкоджають роботі комунальної техніки. Заборона буде діяти до поліпшення погодних умов.

Як повідомлялося, сніговий апокаліпсис, який прогнозували по всій Україні, вже почався в Києві. З самого ранку, 12 грудня, столицю початок засипати снігом. При тому, що на вулиці зараз близько 0 градусів, що випали опади практично відразу перетворюються на землі в воду. Сніг же залишається тільки на узбіччях доріг. Випав і вже розтанув сніг ускладнений рух київським водіям, центр столиці вже застряг в пробках. Але як прогнозували синоптики, це тільки початок снігового пекла, який повинен обрушитися на Україну сьогодні. Так, по всій території країни, крім західних областей, пройде сильний сніг, місцями буде дощ та мокрий сніг.

Температура повітря в багатьох регіонах прогнозується вище нуля, але від тепла опади не стануть менш сильними. Відповідно при плюсовій температурі все це буде відносно швидко танути, утворюючи калюжі, снігову кашу і ожеледь ближче до ночі.

Джерело. 

2ogoloshenya