Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

Львівська облрада прийняла звернення до Президента та Міністерства закордонних справ України щодо закриття Генерального консульства Російської Федерації у Львові. «За» проголосував 61 депутат на сесії 11 грудня.

«Ми переконані, що Міністерство закордонних справ України в ситуації запровадження воєнного стану в частині України та захоплення українських моряків росіянами зобов’язане посилити дипломатичний тиск на Російську Федерацію у всіх напрямах аж до розірвання дипломатичних відносин. Вимагаємо також негайного закриття Генерального консульства Російської Федерації у Львові, що на вул. Костя Левицького, 95», – йдеться у зверненні.

На переконання депутатів, такі дії призведуть до покращення політичної ситуації в регіоні, зменшать соціальну напругу та провокації, які вчиняються агентами розвідки та ФСБ РФ проти людей, пам’яток української державності, а також пам’ятників видатним борцям за незалежність України.

Раніше депутати Львівської міської ради від УКРОПу виступили з ініціативою щодо закриття у Львові Генерального консульства Російської Федерації, але більшість не підтримала цю ініціативу.

Джерело. 

2ogoloshenya