Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

Розшукувана може бути іногородньою. За описом свідків, вона має ріст близько 160 см, довге русяве волосся.

Про це інформують в облполіції і просять поширити інформацію.

Під час огляду місця події поблизу тіла дитини працівники поліції виявили переносну дитячу люльку фіолетового кольору.

Пізніше під час опитування місцевих жителів правоохоронці встановили, що в районі закинутої будівлі поблизу залізничного вокзалу бачили підозрілу молоду особу віком 20-25 років з сумкою, схожою на цю люльку.

За описом свідків, жінка зростом близько 160 см. Мала довге русяве волосся. Була одягнена у світле пальто за коліна світлого кольору, чорну шапку та взуття на танкетці.

Поліцейські склали фоторобот ймовірної вбивці немовляти, яке знайшли на Хмельниччині

Оскільки тіло дитини виявили в районі залізничного вокзалу, велика ймовірність того, що підозрювана - немісцева. Тому працівники поліції звертаються до жителів не тільки Хмельницької області, а й інших регіонів України, з проханням звернути увагу на фото, і якщо ви впізнали і десь бачили цю жінку, - негайно телефонувати за номерами 098 671-68-96 або 102.

Нагадаємо, тіло новонародженої дитини знайшли 6 грудня в закинутій будівлі поблизу залізничної станції в райцентрі Полонне. Під час опитування місцевих жителів вдалося встановити, що в цьому районі бачили підозрілу молоду жінку з переносною дитячою люлькою.

Джерело.

2ogoloshenya