Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

Супутникові знімки з Google Earth, зроблені в листопаді, показують сотні російських основних бойових танків на новій військовій базі на околиці Ка́м'янськ-Ша́хтинського Ростовської області.

Великомасштабна військова база розташовується за 18 кілометрів від кордону з окупованою територією Донбасу. На знімках видно ряди основних бойових танків, таких як Т-64 і Т-62М, а також військових вантажівок, артилерійських систем і танкерів.

 Ð¡ÑƒÐ¿ÑƒÑ‚ники зафіксували сотні російських танків на кордоні з Україною, - Defence Blog 01

Супутники зафіксували сотні російських танків на кордоні з Україною, - Defence Blog 02

Супутники зафіксували сотні російських танків на кордоні з Україною, - Defence Blog 03

Супутники зафіксували сотні російських танків на кордоні з Україною, - Defence Blog 04

Нагадаємо, в кінці листопада на зустрічі з журналістами президент Петро Порошенко продемонстрував матеріали розвідувальних даних і супутникові знімки. "Розвідка надала кілька доказів. Я їх хочу вам вперше продемонструвати. Це російська військова база, яка розташована за 18 км від нашого кордону. За 17 вересня, 24 вересня. Це все танки. Це жовтень, - повідомив він. - Як ви бачите, кількість танків на базах, розташованих уздовж нашого кордону, зросла втричі. Для чого вони були туди передислоковані? Кількість підрозділів, які були передислоковані уздовж нашого кордону, причому уздовж всієї довжині, кардинально зросла. Позиція щодо можливих навчань - ніяк це збільшення не виправдовує".

Джерело.

2ogoloshenya