Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

У Парижі під час акції протестів "жовтих жилетів" двоє французів розгорнули прапор псевдореспублики "ДНР".

Фото опубліковано в Telegram - каналі WarGonzo. На ньому - посібники бойовиків французи Фабріс Сорлін і Ксав'єр Моро. Обидва внесені до бази "Миротворця".

Згідно з інформацією на сайті "Миротворця", Ксав'єр Моро приїжджав на окупований Донбас для участі в якості спостерігача на псевдовиборах 11 листопада цього року. Фабріс Сорлин - лідер ультраправої організації Dies Irae ("Судний день") і прихильник ідеї "русского міра".

Також незаконно відвідував окуповані території Донбасу, після чого активно висвітлював свою проросійську позицію у французьких ЗМІ.

Результат пошуку зображень за запитом "Під час протестів «жовтих жилетів» в Парижі розгорнули прапор «ДНР» (ФОТО)"

8 грудня, по Франції прокотилася чергова хвиля протестів "жовтих жилетів". Вздовж вулиць Парижа стоять поліцейські фургони і бронемашини. Всього по Франції за акціями протесту стежать 89 тисяч поліцейських. Ще до початку акції правоохоронці затримали більше 300 осіб.

Джерело.

2ogoloshenya