Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

Скасування декрету розлютило українців: ну хто ще витримає такі знущання.

З 1 січня 2019 року держава компенсувати сім'ям 1500 гривень в місяць на оплату нянь, щоб батьки поверталися на роботу. Мова йде про дітей до 3-х років. За рік батькам, які офіційно найняли на роботу няню, відшкодовувати розмір прожиткового мінімуму для дітей до 6 років. Така ініціатива міністерства соціальної політики не на жарт розлютила українців.

У соціальних мережах з'явилася маса обурених коментарів. Користувачі пишуть, що в перші дні життя дитина вкрай потребує опіки матері.

Українці не уявляють, як чиновникам в голову прийшло таке нововведення. «Хотів би подивитися на матерів які віддадуть своїх грудних дітей чужий няні. Як на мене це найвища міра дебілізму». У цей період дитині дуже важливий контакт з мамою для нормального розвитку, а його буде няньчити якась тітка !!! ??? У мене враження, що сьогоднішні реформатори все вилупилися з яйця вимерлих динозаврів! »,« Що за маячня взагалі дах поїхав недоумки »,« Очевидне ожиріння мізків! Мислити адекватно вони вже не здатні. Конкретний дебілізм! », - пишуть в Інтернеті.

Більш того, багато підкреслюють, що на таку смішну суму - 1500 гривень неможливо найняти няню.

«З глузду з'їхали. Цікаво, а де вони знайдуть нянь на 1500 гривень на місяць? »,« Хоч би не смішили! Няню? За такі копійки? Маячня якась! »,« Як вам це подобається няня за 1500 гривень на місяць, вони взагалі в іншому вимірі живуть? »,« Яка ж це няня буде сидіти з дитиною за 1500? », - обурюються українці.

Джерело.

2ogoloshenya