Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

Пінчук вимагає від Вселенського Патріарха не давати Україні Томоса без згоди Гундяєва.

Всім давно відомо, що клан Кучми має цілу команду політичних лакеїв-утриманців. На будь-який смак, будь-яких кольорів, будь-якої орієнтації. Однак останнім часом, враховуючи настрої українців, Леонід Данилович і його касир – Пінчук, якщо йдеться про публічні заходи, фото і телекамери, з’являються на публіку виключно в оточенні Єврооптимістів на чолі із Сєрьожой Лещенко.

Ну на крайній випадок Пінчук дозволяє обслинявити себе – зірковій Юлії Мостовій, а Леонід Данилович – чарівному Моні Гордону.

Але то все вітрина, під спів Вакарчука. А ми зазирнемо за лаштунки.

Саме у дні так званого YES, де Пінчук натхненно корчив прозахідні рожі і пози, він за вказівкою Путіна звернувся до Вселенського Патріарха, аби він не давав Україні Томоса без згоди Гундяєва.

На цей раз замовлення Путіна Пінчук підписав не сам, як у випадку його програмної статті в «Уолстрітджорнал», де цей благодійний легень вимагав від українців відмовитися від ЄС і НАТО, подарувати Крим Росії, а Донбас — бандитам.

Тепер листа до Варфоломія Константинопольського підписали Яков Безбах, якого Пінчук власноруч завів по власному округу у Верховну Раду смотрящим від клану, і Андрій Деркач – майже член родини Кучми – синок того самого голови СБУ – Леоніда Деркача, що справедливо разом з Юрієм Кравченко і О. Пукачем підозрюється в організації політичних вбивств на замовлення Кучми. (За нашим інсайдом хитрий і ссикливий Литвин не відмовлявся, але ховався до останьої хвилини, аби не підписати це звернення).

Здавалося б, що нам до тієї купки довічних комсомольців? Ми що не звикли до їхньої зради? Все б так. Але трохи — не так.

Зміст замовлення Путіна полягає якраз у тому, щоб сигнал до заперечення Автокефалії української церкви надходив саме з України. Надходив не від попів, а — політиків. Впливових – яким є клан Кучми і Пінчука.

Ви вже чули, хто кращий за всі часи? Від польових командирів цього клану: Медведчука, і від Рабіновича?

І сигнал цей, де сам Ху@ло – наче у стороні, поки не помітний. Але той сигнал не до Варфоломія. То сигнал до майбутньої смути, аби потім знову назвати – Громадянською війною в Україні свою власну — нову, тепер вже релігійну, агресію.

Правда по заслугах Кучма отримав орден від Філарета?

P.S. На фото касир Кучми – Пінчук з Безбахом — смотрящим цієї родини у Верховній Раді.

Джерело.

2ogoloshenya