Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

У Київській області викрили банду зловмисників, що діяла під виглядом співробітників СБУ.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури Київської області.

"Затримано групу з 4 осіб, які здійснювали розбійні напади на території Київської області та міста Києва. Так, "розбійники з великої дороги", використовуючи формений одяг, шеврони та підроблені посвідчення офіцерів Служби безпеки України, здійснювали розбійні напади на дорогах, зупиняючи лише елітні автомобілі, заволодівали майном водіїв та пасажирів", - сказано у повідомленні.

Під час обшуків у зловмисників виявили спецодяг, шеврони СБУ, підроблені посвідчення різних правоохоронних органів, зброю, боєприпаси до неї, ножі, маскувальний одяг, балаклави, рації та безліч державних номерних знаків, які використовувалися під час розбійних нападів.

Зловмисників затримали. Їм повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних злочинів, передбачених ст. 187 Кримінального кодексу України (розбій). Вирішується питання про обрання підозрюваним запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою. Їм загрожує до 15 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Джерело.

2ogoloshenya