Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

Вологість – це справжня проблема для багатьох осель, особливо для будинків, розташованих у вологих місцевостях. На щастя, є кілька простих методів, які допоможуть позбутися вологи та її наслідків.

Провітрювання

Це найважливіша рекомендація всіх. Ви завжди повинні провітрювати свій дім, особливо там, де найчастіше виникають проблеми з вологістю. Спробуйте максимально відкривати вікна. Якщо цього недостатньо, ви можете використати вентилятор, щоб зберегти свіжість вдома. З іншого боку, кондиціонери можуть допомогти усунути вологу з певних ділянок, де бракує природного повітря. Однак не перестарайтеся. Повітря, яке ви дихаєте, повинно бути трохи вологим, щоб запобігти захворюванням та закладенню носа.

Визначте джерела вологи

Якщо у вашому домі ви знайдете ділянку, яка сповнена вологи, спробуйте з’ясувати, що її викликає. Якщо зламані труби, які протікають, це проявиться на стінах плямами, які поступово збільшуються.

Пам’ятайте, якщо ви не виправте ситуацію негайно, вона може погіршитися і навіть призвести до затоплення. Слідкуйте, щоб це не сталося!

Використовуйте осушувач

Цей прилад ідеально підходить для дощових або холодних регіонів. Вологість, як правило, там легко поширюється, тому що менше можливості постійно провітрювати будинок. Отже, якщо ви хочете позбутися вологи вдома, ви можете використовувати цей пристрій, щоб легко поглинути її. Не турбуйтеся про свій рахунок за електроенергію, оскільки він використовує приблизно стільки ж електрики, що й кондиціонер. Вони доступні у різних розмірах.

Як позбутися вологи за допомогою солі

Ви знали, що це можливо? Все, що вам потрібно – це невеликий контейнер і кілограм солі. Просто покладіть сіль в контейнер, і ви побачите, що вона поглине багато вологи за декілька днів. Сіль має дуже високу здатність до поглинання. Окрім її використання для видалення вологи в домашніх умовах, ви також можете застосовувати її для видалення плям на одягу. Коли ви помітите, що сіль занадто мокра або почорніла, прийшла пора її змінити.

Інші секрети для запобігання вологості

Окрім вищезгаданих рекомендацій, дуже важливо вжити заходів, спрямованих на запобігання утворенню вологи у вашому домі. Просто виконайте ці прості поради:

- Під час приготування їжі використовуйте витяжку.

- Ніколи не запускайте радіатор вище 20° С, оскільки це сприяє формуванню вологи на стінах та на інших частинах кімнати.

- Сушіть одяг на вулиці. Якщо ви залишите його вдома, волога пошириться по всій кімнаті.

- Не тримайте забагато рослин в одному приміщенні. Це може спричинити утворення пари.

- Нарешті, зважайте на такі чинники, як природне освітлення та повітря у вашому домі. У вас мають бути вікна та двері, які пропускають сонячне світло.

- Також варто розглянути можливість перестановки меблів, щоб повітря могло легко циркулювати в будинку.

Джерело.

2ogoloshenya