Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

Народні депутати не підтримали й скасування пов’язаних змін до Митного кодексу.

Народні депутати відмовились скасувати прийнятий у другому читанні закон щодо оподаткування акцизним податком легкових транспортних засобів (№8487), а також відповідні зміни до Митного кодексу (№8488), йдеться в повідомленні на сайті Верховної Ради.

Так, народні обранці не підтримали чотири відповідні постанови від 8 листопада 2018 року – №8487-П, №8487-П1, №8488-П, №8488-П1. Метою зазначених постанов є скасування рішень Верховної Ради України, прийнятих з порушеннями вимог Конституції України та Регламенту Верховної Ради України.

Нагадаємо: напередодні у Києві та 19 областях України відбулись акції протесту прихильників «євроблях». Верховна Рада прийняла закон (законопроект №8487) про «євробляхи» 8 листопада 2018 року. Раніше Комітет Верховної Ради з питань податкової та митної політики рекомендував прийняти в другому читанні законопроект №8487 про зниження акцизного податку на автомобілі, а також законопроект №8488 про посилення контролю над переміщенням і використанням авто, зареєстрованих в інших державах.

Про те,  чому соломонове рішення парламенту не вгамувало полум’я протесту, читайте у колонці голови Центру аналізу та стратегій Ігоря Чаленка.

Джерело.

2ogoloshenya