Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

Помер начальник Головного управління Генштабу Збройних сил Росії - російської військової розвідки - Ігор Коробов.

Ігорю Коробова було 62 роки. Причиною його смерті названа важка тривала хвороба. Інші подробиці поки не повідомляються.

Російська військова розвідка в останні роки виявилася в центрі одразу кількох скандалів і розслідувань на Заході. Найбільш відомий інцидент, який пов'язують з її діяльністю - замах на Сергія і Юлію Скрипаль в британському Солсбері з використанням бойового отруйної речовини. Співробітників Головного управління звинувачують в ряді країн також в організації хакерських атак і у втручанні в вибори.

Попередник Коробова на посаді глави військової розвідки Ігор Сергун також помер, перебуваючи на посаді, в січні 2016 року. За офіційною версією, він помер від серцевого нападу в Підмосков'ї. Джерела в розвідці США стверджували, однак, що він помер в Лівані.

Володимир Путін на недавньому святкуванні 100-річного ювілею російської військової розвідки запропонував повернути їй існувало в радянські часи назва "ГРУ" - Головне розвідувальне управління. Саме так цю спецслужбу досі називають на Заході.

Джерело.

2ogoloshenya