Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

 

Учасники акції з блокування доріг в Україні та під Верховною Радою заявили, що припиняють блокування автотрас.

"Сьогодні акцію громадянської непокори під стінами ВР і на автошляхах України ми призупиняємо. Нам треба переформатовуватись", - заявив голова організації "АвтоЄвроСила" Олег Ярошевич. Євробляхери заявили, що знімають блокаду з доріг, бо вона вичерпала свою доцільність. Натомість дочекаються на підпис законопроектів, проти яких вони виступають, спікером ВР. А потім перемістяться з протестом під Адміністрацію президента – саме Петро Порошенко зможе накласти вето на документи.

Коли саме вийдуть до АП та які подальші кроки впровадять, обіцяють повідомити згодом. Протестувальники наголосили, що протягом цієї перерви згуртовуватимуть сили та вироблять нову стратегію спротиву.

Безстрокова акція громадянської непокори власників євроблях була оголошена 20 листопада. Мітингарі зібралися біля Верховної Ради. Акція також проходила у 56 містах, окрім Закарпаття, Луганщини і Криму. Її підтримали понад 50 тис. українців.

Джерело.

2ogoloshenya