Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

Днями в мережі оприлюднили відео, на якому видно, як митник і поліцейський розкрадають в Ужгороді оснащену за останнім словом техніки автобусну зупинку.

Про це повідомив на свій сторінці житель Ужгорода, журналіст Віталій Глагола.

"Друзі! Ось, що таке сила Фейсбуку! Уже всі бачили відео, як крадуть будматеріали з нової зупинки на Митній! На відео засвітилася і авто з номером. Знаючи номер і марку - закинули в інтернет-бот номер авто і дізналися власника - це жінка Мельник Марина Іванівна ", - пише журналіст.

 

Журналіст провів власне розслідування, в ході якого наткнувся на декларацію, подану в НАЗКА повної тезки власниці авто.

"І - вуаля, знайдено декларацію з такими ж даними. І тут вуаля номер два - у неї в декларації внесені авто саме такої моделі, як на відео з крадіжкою. Хочете вуаля номер три? Ця жінка працює на посаді слідчого в Ужгородській районній відділення поліції Ужгородського відділу Головного Управління НП в Закарпатській області, тобто в поліції ", - пише журналіст.

Крім того, він публікує дані декларації цього авто:

 

"Але ми не будемо її звинувачувати, тому що видно по відео, що матеріали в багажник вантажить чоловік. В декларації вказано і його ім'я. Перевіряємо на тому ж сайті і вуаля номер чотири. Знаходимо чоловіка на ім'я Мельник Микола Васильович, у якого в декларації вказано право керування автомобілем марки Фольцваген Пассат 2007 року, який є власністю його дружини. А хочете знати, де працює ця людина згідно з його декларацією? Ось вам і вуаля 5 - старший інспектор Закарпатської митниці ДФС. Я навіть не хочу це коментувати ... Красива пара слідчий поліції і митник ", - підсумовує журналіст.

Крім того, автор опублікував відео, на якому зафіксовано крадіжку.

Джерело.

2ogoloshenya