Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

Збитого контрабандистами прикордонника завтра поховають

Вадим Березенський родом з Ізяслава.

У понеділок, 19 листопада, на Хмельниччині попрощаються із прикордонником Вадимом Березенським. Військовий був начальником відділу прикордонної служби "Ділове" на Закарпатті.

«Уночі 16 листопада на Закарпатті контрабандисти автомобілем на іноземній реєстрації збили прикордонника, військовослужбовець у важкому стані у комі. Постраждалого госпіталізували до реанімації, зробили операцію, однак він помер від отриманих травм 17 листопада. Наразі правоохоронці уже затримали підозрюваного у наїзді - 34-річного мешканця Рахова».

У прес-службі Національної академії Державної прикордонної служби України повідомляють, що 34-річного Вадима Березенського поховають, 19 листопада в Ізяславі. Час та місце прощання наразі уточнюється. Слідкуйте за оновленнями.

Джерело.

2ogoloshenya