Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

Результат пошуку зображень за запитом "Прес-конференція Гриценка в Харкові закінчилася скандалом"

На прес-конференції Анатолія Гриценка, що відбулася в харківському прес-центрі KharkivToday 15 листопада, стався неприємний для політика конфуз.

Активіст та ветеран АТО Сергій Бригадир, публічно звинуватив Гриценка в махінаціях із земельними ділянками, що, за словами активіста, незаконно розподілялись за часів роботи екс-міністра.

"Прес-конференція в Харкові тричі міністра оборони України Анатолія Гриценка. Прийшов до справжнього полковника з документами по розбазарюванню сотень гектарів Київської землі з його підписом", - написав на власній сторінці у мережі Facebook Сергій Бригадир.

На відео інциденту видно, як активіст звернувся до Анатолія Гриценка, тримаючи в руках папери:

"Ви будучи міністром оборони при трьох різних прем'єр-міністрах займалися грабунком армії. Ось у мене документи, за вашим підписом, пане Анатолію Степановичу. Сотні гектарів землі під Києвом були продані за безцінь. Коли я в 2014 році прийшов в березні місяці в армію, я побачив, що армії не існує. Та криза, та трагедія сталася і тому, що у нас не було армії на початку 2014 року. З автоматом в руках ми протистояли проти дуже озброєного супротивника. Я вам дам ці документи, у вас буде можливість ознайомитись, це ваш підпис", - заявив ветеран АТО, Сергій Бригадир.

У Харкові ветеран АТО публічно звинуватив Анатолія Гриценка у махінаціях з землею

Гриценко у відповідь на звинувачення активіста порекомендував йому звернутися до прокуратури та НАБУ.

Нагадаємо, що напередодні прес-конференції Анатолії Гриценка в Харкові виник скандал з місцевими журналістами. Ігор Русін, головний редактор харківського сайту Insidernews, повідомив, що йому й іншим журналістам видання представники партії "Громадянська позиція" відмовили в акредитації.

Джерело.

2ogoloshenya