Подія сталася 10 листопада в обласному центрі. Спочатку зловмисник на своїй «Мазді» збив пішохода, а потім, втікаючи, допустив зіткнення з іншим транспортним засобом. Залишивши автівку на місці ДТП, чоловік втік, проте працівники Хмельницького відділу поліції його розшукали. Зараз із 46-річним хмельничанином працюють слідчі.

Нагадаємо, 10 листопада близько 13.16 години по вулиці Шашкевича автомобіль «Мазда» скоїв наїзд на 43-річного пішохода та зник з місця події. У результаті ДТП останній отримав тілесні ушкодження у вигляді відкритого перелому лівої стопи. Його госпіталізували до травматологічного відділення місцевої лікарні. Після наїзду на пішохода водій зник з місця події та на вулиці Старицького скоїв ще одну ДТП — зіткнувся з іншим транспортним засобом. На щастя, цього разу без потерпілих. Після зіткнення зловмисник залишив свою «Мазду» на місці ДТП, а сам втік.

Працівники Хмельницького відділу поліції розшукали зловмисника. Ним виявився 46-річний місцевий житель. По даному факту відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає до 3 років обмеження волі.  Наразі слідчі з’ясовують всі обставини події.

Джерело.

2ogoloshenya