Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

До виборів у країні буде порядок - Гройсман просить більше повноважень

Прем'єр-міністр Володимир Гройсман обіцяє за 3 місяці навести в країні порядок, якщо Верховна Рада збільшить повноваження його та Кабінету міністрів.

Про це він сказав під час години запитань до уряду, відповідаючи на звинувачення нардепів про те, що в окремих населених пунктах досі не дали опалення.

"Не я даю тепло. Але я буду їм [місцевій владі] допомагати, використовуючи свої можливості, щоб виправити їхні помилки... Я підтримую наведення порядку в країні та хочу сказати, що прем'єр-міністру й уряду недостатньо повноважень. Можливо, тимчасово, але розгляньте посилення повноважень прем'єр-міністра. Я внесу зміни до закону про Кабінет міністрів України. Якщо ви це підтримаєте, я протягом 3 місяців наведу в країні реальний порядок", - сказав Гройсман.

Наступні вибори президента заплановані на 31 березня 2019-го. Восени того ж року обиратимуть народних депутатів.

Джерело.

2ogoloshenya