Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

Депутат Лозовий затриманий поліцією Чехії при розрахунку фальшивими євро.

Народний депутат України затриманий за кримінальний злочин. Це як ілюстрація нашої політичної системи на Заході. Лідер Радикальної партії Олег Ляшко сказав, що гроші Лозовому дав якийсь не назвав помічник, який нібито таким чином “підставив” депутата. А гроші були потрібні для подарунка мамі. Все це Ляшко зумів з’ясувати за ті кілька годин, поки Лозової сидить в поліцейській дільниці, і не може пояснити лідеру партії, що саме з ним сталося. Але Ляшко встиг все з’ясувати в Києві, і навіть миттєво провів розслідування, і тут же встановив джерело походження коштів їх абсолютно легальний характер. Приголомшлива швидкість.

Звідки, в такому випадку, фальшиві євро у помічника депутата? Як звуть помічника і чому помічник дає їх депутату для особистої поїздки до мами?

Гроші фальшиві ходять тільки там, де операції проводяться без банків та обмінників, з рук в руки. А для Європейського союзу це взагалі виглядає як повна дикість – адже там велика частина грошового обороту вже перейшла в безнал.

Україна отримує новий штрих іміджу – країни, де члени парламенту затримуються за кримінальні злочини. І тільки лише злочин стався, як негайно команда затриманого гуртується в єдиному пориві – не віддамо, віримо, любимо. Це вже дійшло до повного абсурду.

Джерело.

2ogoloshenya