Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

31 жовтня,  буковинськими податковими міліціонерами спільно з працівниками прокуратури  вилучено значну партію спирту. Про це поінформували у секторі комунікацій Головного управління ДФС у Чернівецькій області.

Про це повідомляє "Північно-бессарабський інформаційний портал".

Даний спирт вилучено в рамках реалізації оперативних матеріалів. Так,  в одному з  господарських приміщень жителя Сокирянського району було виявлено спирт в кількості 4620 літрів  на суму майже 1,4 млн. грн.

За оперативною інформацією – даний товар завезено з Молдови та в подальшому мав реалізовуватись дрібними партіями на території області.

За словами головного податкового міліціонера Буковини Сергія Гакмана, вилучення з незаконного обігу такої кількості спирту є  вагомим, оскільки тим самим упереджено виготовлення та продаж населенню фальсифікованих ЛГВ. Так, з даної кількості спирту можна було б виготовити алкогольних напоїв в кількості понад 19 тис. пляшок.

2ogoloshenya