Нападником на оператора ТСН під час пікету проти лідерки "Батьківщини" Юлії Тимошенко, який відбувся 3 листопада в центрі Чернівців, виявився син голови Чернівецької обласної ради Мірча Мунтян.

Про це на своїй Facebook-сторінці повідомив кореспондент ТСН Олег Тудан. Учора журналіст на своїй сторінці в соцмережі оприлюднив відео, на якому зафіксований момент конфлікту - де невідомий чоловік перешкоджає в здійсненні професійної діяльності телеоператорові ТСН Олександру Губіну.

"Після того, як голова обласної ради вириває плакати у незгідних з новим курсом україни, зав’язується бійка, і якийсь персонаж намагається помішати знімати те, що відбувається. Спочатку стрибає на Олександра Губіна, потім зажимає оператора "Інтера", - повідомив Тудан.

Через добу після оприлюдненого допису Олег Тудан з’ясував, що особою, яка перешкоджала журналістам, був син голови обласної ради Мірча Мунтян.

 

Нагадаємо, у суботу, 3 листопада група активістів партії "Побратими України" на вулиці Ольги Кобилянської зустрічала лідера партії "Батьківщина" Юлію Тимошенко з плакатами із провокативними написами, в яких ішлося, що політсила служить не Україні, а Румунії. Згодом правоохоронці затримали групу учасників пікету.

Пізніше з’явилося відео інциденту, на якому видно, що участь у бійці з активістами взяли голова облради Іван Мунтян і депутат міськради Олександр Пуршага.

У коментарі журналістам Мунтян заявив, що не вступав у конфлікт з учасниками пікету.

Джерело.

2ogoloshenya