Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

Результат пошуку зображень за запитом "Володимир Кличко повернеться в бокс, щоб побити історичний рекорд"

Екс-чемпіон світу в суперважкій вазі українець Володимир Кличко (64-5, 53 КО) збирається відновити професійну кар'єру.

Кличко повернеться для відновлення світового рекорду. Зараз 42-річний спортсмен займається благодійністю і читає лекції студентам в швейцарському університеті Санкт-Галлена, а недавно йому надійшла пропозиція з Гарварда.

"Для повернення в бокс повинні бути вагомі підстави. Щось екстраординарне ... Навіть неймовірне ... Я все ще у відмінній формі, але не знаю, наскільки довго зможу підтримувати себе в таких же кондиціях. Але якщо мені виповниться 45-46 років, а форма нікуди не дінеться, то я обов'язково подумаю над тим, щоб оновити рекорд - стати найстаршим чемпіоном світу в хевівейті. Я маю на увазі, що для мене залишилася тільки одна мотивація - побити рекорд Формана. Прийде час, і я гарненько задумаюсь над цим", - заявив Кличко.

Джордж Форман найстарший чемпіон в суперважкій вазі. У віці 45 років він відібрав титули за версіями WBA і IBF у американця Майкла Мурера. Володимиру Кличку зараз 42 роки, а значить його повернення на професійний ринг можна очікувати через чотири роки. Українець завершив кар'єру в 2017 році. В останньому поєдинку на професійному рингу Кличко програв нокаутом британцю Ентоні Джошуа.

Джерело.

2ogoloshenya