Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

Результат пошуку зображень за запитом "Населення Хмельниччини заборгувало півмільярда гривень за комуналку"

На початок жовтня населення Хмельниччини заборгувало 478 млн грн за житлово-комунальні послуги.

Такі дані оприлюднило Головне управління статистики в області. Заборгованість зі сплати за постачання природного газу становила 239,2 млн. грн; за утримання будинків і споруд та прибудинкових територій – 65,1 млн. грн; централізоване опалення та постачання гарячої води – 55,2 млн. грн; централізоване постачання холодної води та водовідведення – 31 млн.грн; вивезення побутових відходів – 7 млн. грн; постачання електричної енергії – 80,4 млн. грн.

Водночас у січні–вересні 2018р. з населенням було укладено 1051 договір щодо погашення реструктуризованої заборгованості на загальну суму 4,9 млн. грн. Сума внесених платежів, з урахуванням довгострокових договорів, становила 4,6 млн. грн.

Загалом, у вересні населення області сплатило за житлово-комунальні послуги 112,4 млн. грн (99,8% нарахованих за цей період сум), за постачання електричної енергії – 88,9 млн. грн.

Джерело.

2ogoloshenya