Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

Результат пошуку зображень за запитом "Росія ввела санкції до нардепів Гереги і Мацоли та одного хмельницького підприємства"

Прем’єр-міністр РФ Дмитро Медведєв підписав постанову уряду про введення спеціальних економічних заходів щодо 322 українських громадян і 68 компаній.

“Вводяться спеціальні економічні заходи щодо фізичних і юридичних осіб України, що передбачають блокування (заморожування) безготівкових грошових коштів, бездокументарних цінних паперів і майна на території Росії і заборона на перерахування коштів (виведення капіталу) за межі Росії”, – йдеться в документі.

Повідомляється, що санкції будуть поширюватися на 322 фізичні особи та 68 юридичних осіб. Зокрема, російські санкції зачеплять двох нардепів від Хмельницької області – Олександра Герегу і Романа Мацолу. Крім цього, під економічні санкції Росії потрапило хмельницьке ТОВ “Карат”, яке належить місцевому мешканцю Олександру Ружицькому. Підприємство спеціалізується на виробництві килимів і килимових виробів.

Джерело.

2ogoloshenya