Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

Спірну земельну ділянку повернуто законному власнику.

Київською місцевою прокуратурою №10 скеровано до суду обвинувальний акт відносно колишнього кадастрового реєстратора Управління Держгеокадастру у Києво-Святошинському районі Київської області.  Слідством встановлено, що у 2016 році державний кадастровий реєстратор Управління Держгеокадастру у Києво-Святошинському районі Київської області, діючи в інтересах третіх осіб, внесла до Національної кадастрової системи відомості про поділ земельної ділянки загальною площею 6 га, що на той час перебувала під арештом.

Внаслідок таких дій кадастрові дані про вказану ділянку, а також інформація про її законного власника, були знищені, натомість створено 45 земельних ділянок з іншими кадастровими номерами та власниками. За результатом розслідування колишньому державному реєстратору оголошено підозру у вчиненні кримінальних правопорушень передбачених ч. 2 ст. 364 (зловживання владою або службовим становищем) та ч. 3 ст. 362 (несанкціоновані дії з інформацією, яка оброблюється в автоматизованих системах, вчинені особою, яка має право доступу до неї) КК України. На даний час слідство у кримінальному провадженні завершено. Спірну земельну ділянку повернуто законному власнику, а обвинувальний акт відносно екс-держреєстратора направлено до Святошинського районного суду міста Києва для розгляду по суті. За вчинене зловмисниці загрожує від 3 до 6 років позбавлення волі.

Досудове слідство у кримінальному провадженні здійснювалось СВ Шевченківського управління поліції за оперативного супроводження Департаменту контррозвідувального захисту інтересів держави у сфері інформаційної безпеки Служби безпеки України.

Джерело.

2ogoloshenya