Порошенко: В предвыборный период существенно усложняется принятие любых реформаторских решений

Президент України Петро Порошенко сказав, що якщо українці допустять до влади популістів, то "всі випробування, які люди пережили протягом останніх років, виявляться марними".

31 жовтня президент України Петро Порошенко під час зустрічі з представниками українського бізнесу заявив, що у зв'язку з майбутніми виборами в країні на українців насувається "тайфун шаленого популізму".

"На нас насувається тайфун шаленого популізму. У передвиборчий період, коли" наркотики користуються великим попитом, ніж ліки ", образно кажучи, суттєво ускладнюється прийняття будь-яких реформаторських рішень ...  А якщо ми з вами спільними зусиллями не зупинимо наступ популістів і припустимо популістів до влади, всі випробування, які люди пережили протягом останніх років, виявляться марними ", - сказав Порошенко.

Президентські вибори в Україні мають відбутися 31 березня 2019 року, вибори до парламенту 27 жовтня 2019 року. Згідно з опитуванням Київського міжнародного інституту соціології, яке було проведене з 8-го по 23 вересня, якби президентські вибори в Україні проходили у вересні 2018 року, то більшість голосів серед тих, хто пішов би на вибори і визначився з кандидатом, отримала б лідер парламентської фракції "Батьківщина" Юлія Тимошенко (19,3%), Порошенко виявився б на другому місці - 11,9%.

Джерело.

2ogoloshenya