Національне антикорупційне бюро України (НАБУ) 25 жовтня за результатами тендеру замовило ТОВ "Єврокар" і ТОВ "ВіДі юнікомерс" спеціалізованих легкових автомобілів на загальну суму 12,07 млн грн.

Про це повідомляється в системі "Прозорро". "За першим лотом ТОВ "Єврокар" поставить НАБУ 4 повнопривідні позашляховика Skoda Kodiaq Style 2,0 TSI/132kW 7DSG 4х4 по 1,09 млн грн. на загальну суму 4,35 млн грн", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що кожен автомобіль матиме круїз-контроль, клімат-контроль, задні паркувальні датчики та камеру, з спецобладнання - проблисковий маячок синього кольору на магніті, сигнальний гучномовний пристрій та металевий сейф для зберігання зброї, боєприпасів і документів. Skoda Kodiaq у комплектації Style, яку купило НАБУ, можна придбати без спецобладнання за 979 тис грн.

"Єврокар" за другим лотом поставить 6 автомобілів Skoda Octavia А7 Ambition 1,8 TSI/132kW 7DSG по 777 тис грн на загальну суму 4,66 млн грн. Такі автомобілі продають за 734 тис грн (без спецобладнання)".  ТОВ "Єврокар" за ще двома лотами поставить НАБУ Skoda Octavia А7 Combi Ambition 1,8 TSI/132kW 7DSG за 802 тис грн (ринкова ціна 734 тис грн) та повнопривідну Skoda Superb Ambition 2,0 TSI/206kW 4х4 DSG за 1,07 млн грн (ринкова ціна 1,05 млн грн). Усі автомобілі матимуть таке ж спецобладнання, як і Skoda Kodiaq.

"На торгах усіх 4 лотах у "Єврокар" був єдиний конкурент - ТОВ "Автоцентр Прага авто на Кільцевій" екс-нардепа Михайла Гвоздьова, чиї пропозиції були вищими", - наголошується у матеріалі.

За п'ятим лотом "ВіДі юнікомерс" з групи Віталія Джуринського поставить антикорупційному бюро 6-місний автомобіль спецпризначення на базі Ford Transit. У вантажному відділенні він матиме додаткове обладнання - полиці і шафи.

"Єдиним конкурентом "ВіДі юнікомерс" було ТОВ "Ніко форвард мегаполіс" бізнес-партнера міністра юстиції Павла Петренка Володимира Гнатишина, чия пропозиція була вищою". У 2017 році НАБУ купило у Боярина та Джуринського автомобілів на 18,30 млн грн.

Джерело.

2ogoloshenya