Результат пошуку зображень за запитом "Відомий російський актор Микола Караченцов помер в Москві сьогодні, 26 жовтня, близько 9 години ранку."

Відомий російський актор Микола Караченцов помер в Москві сьогодні, 26 жовтня, близько 9 години ранку.

Наступного дня йому могло виповнитись 74 роки. Актор помер внаслідок зупинки серця. Про це повідомив син покійного актора Андрій Караченцов. "Вранці, за десять хвилин дев'ята ранку, від зупинки серця", – уточнив він. Останні два дні актор перебував в дуже важкому стані, а цього ранку у нього відмовили нирки. Прощання з актором відбудеться в Московському державному театрі "Ленком", де він працював близько 40 років. Дату прощання з актором поки не повідомляють.

Раніше стало відомо, що Микола Караченцов помер в реанімації 62-ї лікарні в Москві. У 2017 році дружина Караченцова Людмила Поргіна повідомляла, що в актора діагностували неоперабельну ракову пухлину у лівій легені. Того ж року актор потрапив в ДТП у Підмосков'ї, зазнавши разом з іншою родичкою та медсестрою черепно-мозкові травми. У 2005 році Караченцов став учасником ще однієї аварії, не впоравшись з керуванням. Після отриманих травм він проходив довгу реабілітацію та більше не повертався на велику сцену.

Джерело.

2ogoloshenya