У дорожньо-транспортній пригоді на бульварі Лесі Українки в Києві пошкоджена 21 автівка.

Автокран без гальм їхав зі спуску і неподалік від бізнес-центру "Парус" протаранив автомобілі. Правоохоронці опитали водія автокрана, який скоїв ДТП. Він підтвердив, що у вантажівки відмовили гальма, але цю інформацію необхідно буде перевірити під час слідства. Як повідомив інспектор патрульної поліції лейтенант Станіслав Скрипник, постраждало 21 авто.

"За останні три роки це наймасштабніша ДТП в Печерському районі. Приблизно два роки тому масштабна ДТП сталась біля Дарницького мосту, тоді були пошкоджені 12 машин, а тут - 21 автівка. Є також машини, які вже не підлягають ремонту. На водіїв, чиї авто були неналежним чином припарковані, буде винесена постанова, але компенсацію за ДТП вони отримають", - повідомив він. Інспектор також зауважив, що тест на вміст алкоголю у винуватця ДТП показав нульовий результат, однак водій ще має пройти "наркологічну експертизу".

"Буде кваліфікуватись ДТП залежно від того, чи це ДТП з постраждалими, чи ні. Попередньо, з постраждалими, оскільки одна жінка поїхала до лікарні. І якщо буде госпіталізація - це вже кримінальна відповідальність", - додав Скрипник. Таким чином, за умови претензій від постраждалої до винуватця дорожньо-транспортної пригоди, на водія автокрана очікуватиме кримінальна відповідальність.

Джерело.

2ogoloshenya