Які знаки зодіаку найпихатіші: таких тільки п'ять

Зарозумілих людей можна зустріти де завгодно. Їх не так мало. Але спілкуватися з такими людьми не завжди є бажання, адже показуючи свою перевагу вони тим самим занижують вашу самооцінку і нівелюють ваші гідності.

Пиха завжди відштовхує, хоча в багатьох випадках її використовують для того, щоб замаскувати свої власні страхи і невпевненість. Вашій увазі п'ять знаків зодіаку, які можуть поводитися зарозуміло і постійно демонструвати свою перевагу над іншими.

1. Близнюки

Близнюки дуже пишаються своєю здатністю підтримувати бесіду, але іноді їх занадто заносить, і їм дуже складно закрити рот. Це вже не дискусія, якщо ви не даєте співбесідникові можливості вставити хоч одне слово. Мало того, Близнюкам властива покровительна поблажливість, оскільки вони вважають, що їх ідеї і думки набагато цінніші та важливіші. Згодом Близнюки отримують репутацію людини, яка не в змозі заткнути свій фонтан красномовства, а тому її починають уникати.

2. Рак

Рак відомий своєю підвищеною чутливістю, тому він схильний постійно роздавати всім поради про правильність взаємин, навіть коли його думки взагалі не питають. Якщо людина знаходиться не в найкращому настрої, останнє, що вона захоче почути, – це те, що вона повинна робити або не робити. Раки ж вважають, що вони знають краще, а тому безапеляційно відпускають коментарі з приводу і без приводу, чим тільки погіршують ситуацію.

3. Діва

Діви впевнені, що знають все, і не соромляться демонструвати, що вони найрозумніші і найерудованіші. Така поведінка завжди виглядає зарозумілою, і люди можуть навіть сприймати її як виклик або спробу принизити. Впевненість – це відмінна якість, проте воно не повинно перетворитися на відчуття своєї переваги. Дівам, до речі, корисно відмовитися від думки про власну непогрішимість і все ж іноді прислухатися до оточуючих.

4. Козеріг

Поблажливе ставлення Козерогів проявляється в їх нездатності і небажанні прийняти чужу пораду або допомогу. Вони просто не довіряють чужій думці або досвіду. Козероги воліли б звалити на себе подвійне робоче навантаження, ніж просити про підтримку. Вони вважають за краще, щоб їх сприймали як найпрацьовитіших і найсумлінніших людей. У них присутня внутрішня невпевненість, але вони її ретельно приховують, щоб ніхто навіть і не здогадався про їх слабкі сторони.

5. Водолій

Водолії – це королі поблажливості. Вони не можуть відмовити собі в тому, щоб зайвий раз не покрасуватися і не проявити свій інтелект, який вони вважають видатним. Водолії впевнені в тому, що інші люди навіть наполовину не такі розумні, як вони, тому їм доводиться спілкуватися з тими, хто на кілька рівнів нижче. Водоліям також притаманний сарказм, і вони не розуміють, що багато "смішних" речей, які вони говорять, насправді звучать образливо і зарозуміло.

Джерело.

2ogoloshenya