Конференція проходила на базі Подільського державного аграрно-технічного університету.

За підсумками навчань всі учасники отримали та відповідні сертифікати. Протягом тижня у Хмельницькому на базі Подільського державного аграрно-технічного університету та Хмельницької державної ветеринарної лікарні проходила Всеукраїнська конференція спеціалістів ветеринарної медицини кінологічних центрів Національної поліції України.

Обмінятися досвідом і здобути нові знання до Хмельницького приїхали ветеринари і кінологи чи не з усіх поліцейських кінологічних центрів України. Серед основних питань, які розглядаються на конференції — запобігання і протидія інфекційним хворобам у собак.

 

Сьогодні, 12 жовтня, в Головному управлінні Нацполіції в Хмельницькій області відбулось закриття конференції та вручення учасникам відповідних сертифікатів. У заходах взяли участь начальник ГУНП в Хмельницькій області Василь Віконський, заступник начальника відділу кінологічної діяльності Нацполіції Ярослав Красьоха, ректор Подільського державного аграрно-технічного університету Володимир Іванишин та інші поважні гості.

Джерело.

2ogoloshenya