Головний сервісний центр МВС запроваджує єдині практичні стандарти сервісного обслуговування громадян.

З початку реформування сервісні центри МВС в основу своєї місії заклали формування комфортного життя громадянина та довіру до держави, шляхом надання адміністративних послуг зручно та доступно. За останні 2 роки відкрито понад 70 інноваційних сервісних центрів МВС, де впроваджені єдині візуальні та комунікаційні стандарти. У 2017 році вперше в державній установі був запроваджений посібник для внутрішнього користування «Стандарти комунікації з клієнтами сервісних центрів МВС”.

З метою підвищення комунікаційних стандартів у територіальних сервісних центрах МВС була розроблена спеціальна навчальна тренінгова програма “Методологія та інструменти для впровадження комунікаційних стандартів у територіальних сервісних центрах МВС”. Навчальні тренінги реалізовані за підтримки Консультативної місії Європейського Союзу в Україні (EUAM Ukraine).

Сервісні центри МВС надають послуги близько 4 млн. громадянам щомісяця, працюють на усій території України, маючи 155 стаціонарних та 20 мобільних сервісних центрів МВС. Основні цінності: повага та цілеспрямована робота на благо кожної людини – є запорукою успіху та кроку системи вперед.

54 співробітника сервісних центрів МВС за кілька днів пройшли інтенсивне навчання, розроблене на підставі внутрішніх правил установи командою агенції “Republic”, що спеціалізується на державних комунікаціях. До навчального процесу була включена методологія бізнесу. Вперше в історії Макдональдз Юкрейн ЛТД  – міжнародна компанія з високим рівнем залученості в роботу персоналу, розкрила для державного сектору власні секрети ефективності сервісного обслуговування. Юрій Калітовський, менеджер відділу навчання Макдональдз, та Анастасія Зражевська, менеджерка відділу зв’язків з громадськістю Макдональдз, надали практичний досвід, поділилися найкращими бізнес-підходами у своїй щоденній роботі, зокрема: роботою з негативом, розпізнаванням типів поведінки клієнтів та вирішення нестандартних ситуацій.

Наступні три місяці триватиме імплементація набутих навичок та передача знань працівникам сервісних центрів МВС по всій території України.

2ogoloshenya