5 жовтня у м. Старокостянтинові запрацював новий сучасний Центр обслуговування клієнтів, який став уже четвертим подібним новим підрозділом ПАТ "Хмельницькгаз" на теренах області.

Аналогічні центри віднедавна функціонують у Хмельницькому, Кам’янці-Подільському та Славуті. Наразі більше 200 тисяч споживачів газу Хмельниччини уже отримують увесь спектр необхідних та якісно нових послуг газових компаній за місцем проживання.

 Хмельниччина стала однією з перших областей в Україні, де за 2 роки відкрились одразу чотири  нових та сучасних центри обслуговування клієнтів європейського зразка. Адже у них  в повній мірі дотримана головна концепція: комфортні умови для клієнтів, просторі приміщення, зручні зали очікування, доступ до wi-fi, можливість скористатися послугами Особистого кабінету та одразу на місці зареєструватися у ньому, а також сплатити за послуги через термінали. При цьому, споживач має максимальний доступ до інформації, яку за потреби отримує у фахівця або на інформаційних стендах, моніторах.

"Відкриття уже четвертого центру обслуговування клієнтів на Хмельниччині – подія, важлива як для нас, газовиків,  так і для споживачів. Адже десятки років ми прагнули удосконали клієнтський сервіс, привести його у відповідність до світових стандартів та вимог, - наголошує голова правління ПАТ "Хмельницькгаз" Михайло Юрченко. – Тому виключно за кошти компанії ми за короткий час здійснили давню мрію наших споживачів: відкрили уже чотири центри європейського зразка».

Чимало нововведень реалізовано у центрах: допомога фахівців у користуванні терміналами, автоматизована електронна черга, достатня кількість менеджерів та фахівців необхідного профілю. Крім того, усі зони обслуговування зручно позначені навігаційними табличками.

"Нам вдалося поєднати  у просторих приміщеннях центрів увесь спектр послуг: від розрахунків за газ до процесу приєднання до газових мереж, виготовлення проектної документації тощо, - інформує начальник управління клієнтського сервісу ПАТ "Хмельницькгаз" Юлія Стрілець. - Крім того,  завдяки досконалості даного проекту, ми анулювали донедавна існуючі черги".

Сучасні технології обслуговування та доступність ЦОКів дають можливість зекономити час, спростити процедуру одержання послуг, а також бути в курсі усіх нововведень на газовому ринку країни.

2ogoloshenya