Про який секс мріють жінки, та не зізнаються у цьому

Соромитися своїх фантазій не варто, якими б буйними вони не були.

Це ж спосіб визначити, що вас збуджує в інтимному житті. Якщо ви дасте своїм думкам вільно побродити по уявних сексуальних ситуаціях, то, на свій подив, зможете дізнатися про себе багато цікавого. Однак, мабуть, більшість дам приховують свої еротичні мрії, боячись, що чоловіки і коханці вважатимуть їх розпущеним і аморальними. Боязнь відкритися і цілком віддатися інтимним відносинам робить сексуальне життя неповноцінним - більшість жінок навряд чи відчувають 50% можливих задоволень.

Фантазія 1. СЕКС з декількома чоловіками одночасно

Психологічне значення: Про це мріють жінки з нарцисовим складом розуму, впевнені у власній сексуальності й привабливості та схильні до демонстрації свого тіла. Принадність цієї фантазії в тому, що жінка відчуває себе об'єктом обожнювання з боку відразу декількох особин чоловічої статі, всі частини її тіла задіяні в сексуальному процесі і відчувають насолоду одночасно.

Ваші дії: Груповий секс - це одна з тих фантазій, яку навряд чи варто розповідати своєму чоловікові або постійному партнерові, особливо якщо він дуже ревнивий і не є прихильником "вільного кохання". Швидше за все, він буде розсерджений, дізнавшись, що ви марите про секс з трьома м'язистими неграми на узбережжі океану. Уявіть собі, що він мріє спокусити п'ять юних білявок на задньому сидінні "Кадилака", і ви зрозумієте, що він відчує після ваших одкровень. Однак навіть з цієї ситуації є вихід. Попросіть свого партнера зав'язати вам очі і дозвольте йому робити з вами все, що він давно мріяв з вами зробити, дозвольте йому пестити вас скрізь, де він хоче. Таким чином, ви втратите орієнтацію в просторі і будете почувати себе в центрі уваги безлічі уявних партнерів одночасно. Крім того, ви з подивом виявите, що коханий, зав'язавши вам очі, буде вести себе куди більш розкуто і пристрасно, ніж за весь час ваших інтимних зустрічей.

Фантазія 2. СЕКС з елементами садомазохізму

Психологічне значення: Вас збуджують наручники, зв'язування, відчуття, що ви в повній владі чоловіка? Швидше за все ви мрієте відчути себе в сексі зовсім пасивною, відданої у владу партнера. Ви немов говорите йому: "Добре, я підкоряюся. Роби зі мною все, що хочеш, я тут ні при чому". Так ви знімаєте з себе всю відповідальність за вступ на заборонену територію. Багатьом жінкам властиві еротичні фантазії, в яких їх б'ють, зв'язують і взагалі різноманітними способами принижують. І це звичайна справа - навіть для жінок з сильною волею, незалежних і чудово володіють собою. Якщо вас збуджують фантазії в дусі мазохізму, то це зовсім не означає, що ви насправді мазохістка. Вас просто заводить відчуття безпорадності під час занять сексом. І повірте, ви в цьому нічим не відрізняєтеся від мільйонів інших представниць слабкої статі.

Ваші дії: Такі ігри можна собі дозволити лише з людиною, якому повністю довіряєш. В іншому випадку це небезпечно. Занадто велика різниця між вигаданими і реальними сексуальними стимулами. Бичування, сковування та зв'язування, а також пронзаніе сосків - це еротично, але тільки якщо про це мріяти. Якщо ж все це і справді проробляти, буде боляче. Краще обмежитися іграшками із секс-шопа: рожевими пухнастими наручниками, шкіряним нижньою білизною, оксамитовими пов'язками для очей.

Ви отримаєте величезне задоволення від реалізації цієї фантазії в м'якій формі, дозволивши партнерові зав'язати вам очі, прив'язати до ліжка, відшльопати по попці, ніжно і пристрасно пестити. Однак уникайте мотузок в області шиї і незнайомих партнерів! Запам'ятайте, що в такі ігри можна грати, лише будучи абсолютно тверезими. Перш ніж приступити до гри, домовтеся про умовний сигнал, по якому партнер зобов'язаний вас звільнити.

Фантазія 3. Секс з іншою жінкою

Психологічне значення: Така картинка виникає в голові тих дам, яким не вистачає попередніх оральних і мануальних ласк. Їхні партнери занадто швидко переходять до "справи". Уявляючи собі жінку-партнерку, про "справу" ви якраз думаєте найменше, воліючи фінальної точки довгу історію ніжності. Так дама шукає себе саму, власного двійника - єдина істота на світі, яке знає "всі її тріщинки" і здатне доставити їй витончені задоволення, на які не здатний чоловік.

Ваші дії: Якщо ви мрієте про секс із жінкою, будучи стовідсоткової натуралкою, швидше за все вам попався грубий або егоїстичний партнер. В результаті ви вирішили, що чоловіки не здатні на витончені і ніжні ласки, проте це не так. Розкажіть партнеру про вашої фантазії і будьте впевнені, що його вельми надихне ця думка, так як більшість чоловіків мріють про секс з двома жінками одночасно і збуджуються від думки про те, що прекрасні істоти пестять один одного в його присутності. Розкажіть йому, як ніжно і чуттєво одна жінка може пестити іншу, і запропонуйте йому вивчити ваші ерогенні зони. Зрештою, його захопить ця еротична гра і доставить вам обом масу насолоди.

Фантазія N 4. СЕКС У ГРОМАДСЬКОМУ МІСЦІ

Психологічне значення: Багато жінок в своїх сексуальних фантазіях постають оголеними перед публікою - просто позуючи, займаючись любов'ю або мастурбуючи...  Це незаперечно доводить, що в психології більшості жінок присутній елемент ексгібіціонізму - їх надзвичайно збуджує думка продемонструвати секс публічно.

Ваші дії: Ви можете поділитися своєю мрією з партнером, без страху здатися йому брудною і розпущеної: подібної фантазією одержимі 90% чоловіків! Звичайно, не варто реалізовувати свої таємні бажання на Красній площі або на очах у доблесної міліції, однак ви можете піддатися пристрасті в парку, де вас можуть побачити випадкові перехожі; в купе поїзда, куди раптово може увійти провідник; в громадському туалеті кінотеатру чи клубу. Навіть у центрі міста можна знайти затишні куточки, створені для сексу! Для романтичних осіб підійдуть такі варіанти, як секс в горах, на пляжі вночі, в море вдень і т.д.

Фантазія 5. Секс з незнайомцем

Психологічне значення: Вас переслідують мрії про секс на одну ніч з таємничим незнайомцем, який, помітивши вас в барі, перекидається з вами парою дотепних фраз, говорить кілька компліментів, а потім захоплює за собою в готельний номер, де ви довго і красиво займаєтеся сексом, не питаючи імен один одного? Швидше за все ви мрієте про романтику без наслідків, як у кіно. Таємничий незнайомець - це хтось, з ким ми можемо повністю розслабитися і не думати, чи пристойне ми вели себе в ліжку. Це дозволяє просто отримати чисте задоволення без жодних докорів сумління ранок.

Ваші дії: Розіграти з вашим чоловіком або постійним партнером подібну сценку. Домовтеся опинитися в один і той же час в одному і тому ж місці, наприклад неподалік від готелю, де він повинен заздалегідь забронювати номер на одну ніч. Ведіть себе так, немов ви бачите один одного в перший раз. Фліртуйте, смійтеся, поддразнивали одне одного. Нехай він пригостить вас мартіні. Потім мовчки встаньте і направте до готелю і, залишившись наодинці, уявіть, що ви проведете разом першу й останню ніч у вашому житті, а потім ніколи більше одне одного не побачите, - це розкріпачить вас у ваших сексуальних бажаннях. Дозвольте собі те, що ніколи не вирішувалися дозволити, будьте розкуті і відверті один з одним. На ранок прокиньтеся раніше свого партнера і непомітно для нього покиньте номер, залишивши на згадку свій шарф і запах французьких парфумів.

Фантазія 6. РОЛЬОВІ ІГРИ

Стриптизерка

Психологічне значення: Красиво роздягнутися під час танцю - таємна фантазія мало не кожної жінки, адже вміння спокусливо скинути з себе одягу посилює сексуальну привабливість. Крім того, вельми збуджує думка опинитися оголеною на очах у безлічі розпалених від бажання чоловіків. Багато стриптизерки зізнаються, що, навіть пропрацювавши по кілька місяців, все ще порушуються, танцюючи нагими на очах у клієнтів: це дає відчуття сексуальної влади, але в той же самий час відчуваєш себе і покірною рабинею.

Ваші дії: Дійсно, жінці незвичайно приємно відчувати себе одночасно і повією, і королевою - це абсолютно здорове і нормальне поєднання сексуальної влади та сексуальної покірності. Ця фантазія легко воплотіма в життя і може внести свіжий струмінь у ваше інтимне життя - причому це нічим не загрожує вам ні емоційно, ні фізично. Ви можете навчитися професійно танцювати стриптиз в школі танців, а потім продемонструвати ваш талант партнеру, вдягнувшись у сексуальне мереживну білизну, панчохи і туфлі на високих підборах, - він буде в захваті!

Дівчина за викликом

Психологічне значення: Ви втомилися від романтики і хочете просто сексу заради сексу. Традиційно жінки запрограмовані на те, що секс повинен бути побудований на почуттях, однак ви мрієте віддатися сексу цілком і повністю, зосередившись на фізичних відчуттях. Ви впевнені у своєму партнері і готові досліджувати свою чуттєву сторону, яка досі була на другому плані. Більш того, вам цікаво випробувати гострі відчуття, адже якщо ви станете перед партнером в такому образі, він може відкритися вам з абсолютно нового боку!

Ваші дії: Якщо ви вдаєтеся подібним мріям, ви готові виступити в новому образі і досліджувати нові території. Більшість чоловіків з ентузіазмом поставляться до вашої еротичної фантазії, і ваш партнер швидше за все не виняток, якщо тільки він не зайво релігійний. Запропонуйте партнеру подивитися разом порнофільм про представниць найдавнішої професії, а потім виконайте з ним у ліжку те ж саме, що і головна героїня фільму. Не забудьте про відповідну "екіпіровці" і не бійтеся здатися зухвалою або вульгарною, адже ви постаєте в подібному вигляді перед вашим партнером, а не на очах у громадськості.

СЕКСУАЛЬНА СЕКРЕТАРКА

Психологічне значення: Традиційно вважається, що офіс - це місце, де належить працювати. Суворий дрес-код і розклад з 9 до 18 припускають серйозність і відсутність всякої фривольність, саме тому багато жінок часто фантазують на тему сексу з співробітниками чоловічої статі або начальником. В даному випадку сексуальні фантазії служать "запобіжним клапаном", що захищає від надмірного морального або соціального тиску. Уявляти, що займаєшся сексом посеред зібрання, в приймальні начальства або на робочому місці - свого роду спосіб "показати дулю" тиснуть на нас громадським умовностям.

Ваші дії: Звичайно, можна завести роман з товаришем по службі або начальником, але це може несприятливо позначитися на вашій професійній репутації, обернутися плітками на робочому місці і в кінцевому підсумку завдати вам біль. Такі фантазії варто здійснювати лише в тому випадку, якщо ви збираєтеся покинути дане місце роботи і підшукуєте собі нове - тоді вам дійсно нічого втрачати.

Пам'ятайте, що немає нічого ненормального або нездорового у так званих "брудних думках" на тему сексу. Їх поява є лише свідченням того, що ви - здорова, темпераментна жінка з нормальними сексуальними потребами і природної допитливістю в еротичній сфері. Сексуальні фантазії - не ознака вашої порочності, а всього лише нешкідливий спосіб випробувати всі еротичні насолоди збочених сексуальних актів без отримання фізичних чи психічних травм, якими б вони могли супроводжуватися в реальності.

Джерело.

2ogoloshenya