Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

Чиновнику-герою телеефірів заплатили півмільйона

Колишньому голові Державної служби з надзвичайних ситуацій Сергію Бочковському виплатили майже 550 тис. грн за вимушений прогул.

Про це розповів його адвокат Володимир Єніч. "Держказначейство виконало рішення суду і виплатило Бочковському трохи більше 500 тисяч за три з половиною роки", - сказав Єніч. За словами адвоката, заборгованість перед Бочковським ліквідували ще у вересні. Єніч пояснив: без дозволу Кабміну екс-глава ДСНС не може повернутися до відомства. 25 березня 2015-го на засіданні уряду в прямому ефірі Сергія Бочковського та його заступника Василя Стоєцького затримали. Чиновникам зачитали обвинувачення, одягли наручники й вивели із зали. Бочковському та Стоєцькому інкримінували організацію корупційної схеми тендерної закупки паливно-мастильних матеріалів за завищеними цінами.

Київський апеляційний адміністративний суд дозволив колишньому голові ДСНС поновитися на посаді. І зобов'язав державу повернути йому зарплату за "вимушений прогул" — понад 546 тиc. грн.

Джерело.

2ogoloshenya