Сьогодні вночі бандити намагалися спалити будинок одного з фермерів Вознесенського району, де крім нього знаходилися дружина і двоє дітей.

Завдяки скоординованим діям громадського формування «Агрозахист» і поліції їх вдалося затримати. Як вдалося дізнатися, в селі Актовій Вознесенського району близько першої години ночі фермер Сергій разом зі своїм кумом почули, як зловмисники кинули в будинок три коктейлю Молотова. Поки дружина займалася гасінням пожежі, що виникла, чоловіки почали переслідувати автомобіль зі зловмисниками. Під час погоні вони покликали на допомогу поліцію і членів громадського формування «Агрозахист». Після тривалого переслідування банду вдалося загнати в глухий кут. Автомобіль злочинців перекинувся. Так і відбулося затримання паліїв. Варто відзначити дії чергової групи поліції Вознесенського району, яка зреагувала оперативно і професійно.

Під час обшуку у членів банди були виявлені маскхалати і електрошокери. Також під час переслідування зловмисники позбувалися від доказів, можливо, зброї, викидаючи їх з вікна автомобіля прямо на ходу. Зараз ведеться пошук викинутих предметів. Затримані злочинці повідомили, що їх організатором є якийсь Саша, в кримінальних колах більш відомий як «Гілочка». Раніше судимий. Його також вдалося затримати разом з іншими трьома спільниками. На даний момент всі четверо зловмисників перебувають у Вознесенському районному відділенні поліції. Тепер головне, щоб суд не відпустив бандитів на свободу, як це бувало неодноразово. Місцева банда вже три роки тероризує фермерів Вознесенського району.

Джерело.

2ogoloshenya