23 вересня у Київській міській державній адміністрації (м. Київ, вул. Хрещатик, 36) о 16:30 відбудеться прес-конференція з відомими хедлайнерами Свята подяки.

Спікерами виступлять:

- Менні Пак'яо - перший і єдиний боксер у світі, що став абсолютним чемпіоном у 8 вагових категоріях;

- Стівен Болдвін - відомий голлівудський актор. Найуспішнішим в кіно кар’єрі Стівена став фільм «Звичайні підозрювані»;

- Нік Холл - мотиваційний спікер США;

- Мартін Сміт - відомий британський співак, композитор та продюсер. Екс-соліст британського музичного гурту Delirious, який номінувався на премію Гремі і не раз ставав лауреатом премії GMA Dove Award.

На Святі подяки на вас очікує концертна програма, шоу скейтбордистів зі США, виступи байкерів, спортивні змагання, дитячі майданчики, фестиваль вуличної їжі, фестиваль соціальних проектів, інтерактивні фотозони, конкурси, розіграші подарунків та багато іншого.

ДОВІДКА:

2017 року на Свято подяки до Києва був запрошений легендарний мотиваційний спікер Нік Вуйчич – людина без рук і ніг. Тоді його виступ зібрав на Хрещатику кілька сотень тисяч гостей. А завдяки прямій трансляції захід могли побачити мільйони глядачів з усього світу.  Традиція святкувати День подяки має християнське коріння. Найбільшого поширення вона набула в європейських країнах і Сполучених Штатах Америки. В Україні це свято відзначалось здебільшого у протестантському середовищі, а національного масштабу воно почало набувати після Революції Гідності.

Акредитація за телефоном: 0972606201.

Джерело.

2ogoloshenya